Corn Syrup

Homemade Corn Syrup

CT: recipezaar

–  2 cups đường trắng
–  3/4 cup nước
–  1/4 teaspoon kem tartar
–  1 nhúm muối

1. Cho các nguyên liệu vào nồi trộn đều

2. Bắc lên bếp đun lửa vừa đến khi hỗn hợp sôi

3 .Vặn lửa nhỏ, đậy vung đun tiếp 3 phút nữa đến khi hỗn hợp trong.

4. Bắc xuống để nguội, rót vào chai đậy kín.

Bảo quản syrup ở nhiệt độ phòng trong 2 tháng. Lượng nguyên liệu trên làm được 2 cups Corn Syrup

Đọc thêm http://kiwisite.net/page/20/#ixzz0vWhtWAas
Under Creative Commons License: Attribution

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s